Plafond aan uurtje-factuurtje als VA?
Onzin!
Ik leer je écht opschalen naar levels waar je alleen van kon dromen.

Programma voor Virtual Assistants die vastberaden zijn om hun bedrijf naar een next-level powerhouse te brengen.

VA Boosters is the place to be voor jou als je klaar bent voor mega groei in je business zonder concessies te doen aan je vrijheid en plezier, op zoek bent naar een tribe van likeminded VA’s, toe bent aan een upgrade van je huidige strategie en wilt investeren in jezelf en je business voor langdurig succes.

In VA Boosters help ik ambitieuze vrouwen

om door te breken naar het volgende niveau van zakelijke én persoonlijke groei. Wat zijn jouw dromen en doelen? Wie wil jij écht zijn? Waar wil je naartoe? Samen stellen we een plan op om daar te komen.

Hé VA, herken jij dit?

  • Jij bent enthousiast en vol ambitie, maar het lijkt alsof je VA bedrijf niet helemaal die kant op gaat waar je het zou willen zien. Je voelt dat er veel meer in zit, maar de manier om die volgende stap te zetten blijft vaag.

  • Vrijheid is waar je naar op zoek was toen je begon, maar in werkelijkheid durf je niet zomaar een vakantie in te plannen. Je werk lijkt constant door te lopen en de gedachte aan omzetverlies houdt je tegen om even los te laten.

  • Je huidige klanten zijn blij met wat je levert, maar het idee om je prijzen omhoog te gooien brengt een hoop twijfels met zich mee. Wat als klanten afhaken? Je wilt niemand verliezen, maar voelt dat je meer waard bent.

  • De dagelijkse drukte en constante stroom van taken lijken je te verlammen. Je komt uren tekort waardoor er geen ruimte overblijft om te werken aan datgene wat écht impact zou kunnen maken voor je groei.

  • Je hebt vaag een richting voor ogen, maar een concreet stappenplan om er te komen, dat ontbreekt. Je zou graag willen sparren met iemand die je helpt structuur aan te brengen en de juiste prioriteiten te stellen.

  • Het voelt alsof je nog in loondienst werkt, terwijl je juist voor meer flexibiliteit koos. Het lijkt soms alsof de vrijheid die je zocht steeds verder weg is, ondanks dat je eigen baas bent.

  • Je hebt al de nodige successen geboekt, maar het gevoel dat het allemaal te traag gaat blijft knagen. De ambitie is er volop, maar de rust, ruimte en financiële groei waar je naar verlangt, lijken onbereikbaar.

Alles wordt mogelijk...

als jij je beperkende overtuigingen achter je laat en écht gaat voor wat je wilt. 

Hoe zou het voor jou voelen als...

  • jij een duidelijk pad voor je ziet, met elke stap naar je doelen helder uitgestippeld. Geen vraagtekens meer, maar een duidelijke focus op wat je moet doen om vooruit te komen.

  • je echte vrijheid ervaart in je business. Zin om een paar weken ertussenuit te gaan? Geen enkel probleem. Je bedrijf loopt door, zowel financieel als operationeel, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

  • je jouw tarieven hebt aangepast en eindelijk het financiële succes bereikt waar je zo lang naar streefde. Je bent klaar om dat leven op te bouwen dat altijd op de achtergrond lonkte.

  • je jouw bedrijf organisch ziet groeien, met zelfs een stabiele stroom van semi passieve inkomsten. Hoewel je takenlijst nog lang is, voelt het niet meer als een last. Sterker nog, je geniet weer van elke dag werken.

  • je bij de minste twijfel altijd direct kunt terugvallen op een community. Je krijgt advies waardoor je snel kan beslissen en verder kunt met wat écht belangrijk is voor je groei.

  • jij zowel innerlijke rust als nieuwe energie voelt, wetende dat je VA business nu echt op het punt staat om door te breken en het succes te behalen waar je zo naar verlangt.

"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful."

Reviews

Zo hoor je het ook eens van een ander 😜

Na VA Boosters heb jij een mega upgrade in jouw VA business

Na dit programma

  • verlopen salesgesprekken moeiteloos, omdat klanten eigenlijk al verkocht zijn.

  • zijn jouw persoonlijke stijl en merk onmiskenbaar, waardoor je volgers direct herkennen wie je bent en je spontaan aanbevelen in hun netwerk.

  • prop je er zowaar 20 extra klanten bij zonder extra uren door een semi passieve inkomstenstroom naast je reguliere omzet, waardoor het makkelijker wordt om je bedrijf te laten groeien en meer financiële ruimte te creëren.

  • biedt je agenda eindelijk ruimte voor quality time met je dierbaren. Je hebt de balans gevonden tussen werk en privé en kunt nu écht genieten van de mensen en momenten die belangrijk voor je zijn.

Het VA Boosters programma geeft je de tools en inzichten die je nodig hebt om je business een boost te geven en alles weer op rolletjes te laten lopen. Het is voor jou als je ambitieus bent en wilt gaan voor meer winst in jouw business, als je bereid bent om te committen aan je groei en op zoek bent naar een tribe van like-minded onderneemsters die je ondersteunen.

Mijn VA Boosters traject omvat concreet:

1:1 Boost coach calls

3x 1:1 coach calls (online) van elk een half uur waarin we op maat van jouw bedrijf gaan kijken waar nieuwe groeimogelijkheden liggen. We stellen jouw plan op.

Monday Boost start

Iedere maandag ontvang je van mij een ‘maandag video’ om jou aan te zetten, om jou een boost te geven zodat je elke week opnieuw gaat knallen. Vooraf ingestuurde vragen worden ook in deze video behandeld.

Q&A Booster sessies

Voor een volle drie maanden ben ik jouw boost persoon. Samen duiken we maandelijks in Q&A sessies in groep, waar alle vragen en bezorgdheden worden getackeld.

Boost je content strategiesessies

In deze maandelijkse boost je content strategiesessies gaat een expert samen met jou copy/content schrijven voor jouw social media. Mijn doel is om iedereen met minimaal 1 kneitergoede post weg te laten lopen uit de workshop met een gevoel van 'dit kan ik (ook)!'.

Boost je sales strategiesessies

In deze maandelijkse boost je sales strategiesessies gaan we gelijk dm’s en mails uitsturen naar leads. We gaan doen zodat jouw sales een boost krijgen.

1:1 Telegram Boost

Zijn er vragen of persoonlijke zaken die je liever niet deelt in de community, dan is de maandelijkse Telegram ochtend ideaal voor je. Dat is buiten de 1:1 Boost coach calls jouw extra maandelijks 1:1 lijntje met mij.

Online cursussen

Externe cursussen: Compleet traject van lifecoach Elke Meers van Terug naar mij coaching over mindset, perfectionisme loslaten, hoe uitstelgedrag aanpakken, hoe meer rust en plezier ervaren + mini cursus over hoe je als VA een personal branding video maakt + mini cursus over adverteren als VA + mini cursus Converterende Copy

Mindset sessie

Mindset is de sleutel tot jouw succes. Om ervoor te zorgen dat jij altijd scherp blijft en bovenaan de gedachten van je klanten staat, bied ik tijdens VA Boosters een exclusieve mindset sessie aan, geleid door een ervaren mindset expert. Deze sessie helpt je om je doelen helder te houden en vol vertrouwen te blijven groeien.

Cursus VA Jumpstarters

Mijn Trellobord van VA Jumpstarters is fantastisch. Het is een VA bijbel, een echte must have dus die mag zeker niet ontbreken.

VA Community

Je hebt lifetime toegang tot een netwerk van (ervaren) VA's die elkaar helpen en laten groeien. Samenwerken, sparren en leren van anderen, dat is de kracht van mijn community. Altijd een plek waar je je vragen kunt stellen en je successen kunt delen. Deze community biedt een schat aan kennis, ervaringen en kansen om je bedrijf te boosten.

Mini workshop prijszetting

Tijdens deze mini workshop geeft het gerenommeerd bedrijf Strever waardevol advies over prijszetting zodat jij als VA kan opschalen.
BONUS

LinkedIn training

Tijdens deze 3 uur durende training deelt LinkedIn-expert Nanda Dijkhuizen haar kennis over een sterke LinkedIn-strategie: wat te posten, hoe klanten via je profiel afspraken maken en hoe je het algoritme benut. Je gaat direct praktisch aan de slag.
bonus

Jouw investering

€2995

(4 termijnen van €830 excl. btw)

Karin Springael van Office Consulting

Hi, ik ben Ilse

VA Mentor en VA Matchmaker alsook een trotse moeder van twee fantastische jongens.

Deze twee jongens zijn mijn onuitputtelijke bron van inspiratie waarom ik in oktober 2021 de beslissing heb genomen om een Virtual Assistant te worden.

Ik moest het ook allemaal nog leren, in mijn eerste jaren als VA. Ik ken de uitdagingen van die eerste jaren maar al te goed. Je werkt keihard, probeert alles te perfectioneren, en hoopt dat alles uiteindelijk op zijn plek valt. Been there, done that. 

En dan komt de volgende vraag: hoe maak ik die stap van een goedlopende business naar één dat me écht geeft waar ik zo naar verlang. Hoe ga ik van ‘oké’ naar next level?

I cracked the code. En nu wil ik die kennis met je delen omdat ik geloof dat jij net zo’n doorbraak kunt maken.

Daarom heb ik mijn programma VA Boosters ontwikkeld, voor VA’s die klaar zijn voor een flinke boost om het meeste uit hun werk én hun leven te halen. Ik heb de code gekraakt, zodat je van hard werken naar moeiteloos ondernemen gaat, van stabiele omzet naar financiële vrijheid, en van chaotische dagen naar gestructureerde successen. 

Ik geef je de tools, inzichten en support die je nodig hebt om écht door te breken met je VA business. 

Klaar om samen die stap te zetten?

FAQ

Most frequent questions and answers

Ja dat kan 😉

Ik snap maar al te goed dat je het spannend vindt en dat je graag eerst even in gesprek gaat met mij.

Boek via deze link jouw gesprek in met mij.

VA Boosters is geschikt als jij al enige ervaring als Virtueel Assistant hebt en minstens één klant hebt bediend. Ik verwacht dat je bekend bent met de basisprincipes van het VA-schap en al enig inzicht hebt in je aanbod en je ideale klant en nu klaar bent om op te schalen.

Super tof!

Je kan onmiddellijk via alle knoppen die je op deze pagina tegenkomt betalen om in te stappen in het programma.

Je ontvangt direct toegang tot de cursus in Trello, alsook toegang tot de VA community. Alle belangrijke info komt jouw richting uit en dan gaan we lekker samen aan de slag om jouw VA Business een BOOST te geven.

NU 😜

Het is een evergreen programma, het is dus doorlopend zonder vaste begindata om in te stappen.

Je kan elk moment instappen. Na betaling heb je direct toegang tot alle sessies en je krijgt direct toegang tot de Trello cursus, alsook toegang tot de FB VA Community.

Het programma duurt 3 maanden.

De prijs van het programma is €2995 (excl. btw). Je kan het programma ook in termijnen betalen.
Naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook je tijd en energie investeert.

Jouw ervaring in dit programma hangt af van jouw inzet. Ik ben bereid om je te voorzien van alle benodigde tools, begeleiding en zal al jouw vragen te beantwoorden zodat je optimaal kunt presteren. Ben jij er klaar voor?

VA Boosters in een notendop

Dit ben jij vóór VA Boosters

👇

  • Je bent klaar voor groei, maar mist een duidelijk plan om die volgende stap te zetten.

  • Je werkt hard, maar je voelt dat er meer potentie in je bedrijf zit dan je nu benut.

  • Je klanten zijn tevreden, maar het idee om je prijzen te verhogen houdt je tegen.

  • Je to-do lijst is eindeloos, waardoor je niet aan de écht belangrijke zaken toekomt.

  • Vrijheid was je doel, maar nu lijkt je werk je leven te beheersen.

  • Je hebt geen helder marketingplan en voelt dat je online zichtbaarheid te wensen overlaat.

Dit ben jij na VA Boosters

👇

  • Je hebt een concreet plan en weet precies welke stappen je moet zetten om te groeien.

  • Je bedrijf draait soepeler en je benut je volledige potentie met slimme strategieën.

  • Je hebt vertrouwen om je tarieven te verhogen, wetende dat je waarde onmiskenbaar is.

  • Je werkt met focus aan wat er echt toe doet, met rust en overzicht.

  • Vrijheid en flexibiliteit zijn een vast onderdeel van je dagelijkse routine.

  • Je strategie is scherp, en je trekt eenvoudig de juiste klanten aan.